Historie

Benvenuto, welkom bij Ciao Ciao

Sinds 2007 zit Ristorante-pizzeria Ciao Ciao gevestigd op de Bergweg in het Oude Noorden in Rotterdam. Wat begon als een kleine bezorg- en afhaal/broodjeszaak is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig restaurant met een uitnodigende en gezellige eetruimte, en met een schitterend terras aan de overzijde van de straat.

Als u het nostalgische pand binnenkomt is er een gezellige bar en kunt u een blik werpen in het souterrain waar zich de open keuken bevindt. Via een trapje gaat u naar boven waar het eetgedeelte is, dit is in een ruimte waar zoveel mogelijk de prachtige authentieke inrichting, zoals de glas in loodramen, de betimmeringen en de plafondornamenten behouden zijn gebleven.

Chefkok Luciano, van oorsprong uit Sicilië, stuurt de keukenbrigade aan, die overigens ook allemaal uit Italië afkomstig zijn, en de Nederlandse Marloes, die het restaurantgedeelte verzorgt, zijn de beide eigenaren. Met veel liefde en passie bereiden zij de gerechten, verzinnen elke week heerlijke specialiteiten buiten de menukaart, en zorgen dat u als gast zich helemaal verwend zal voelen. Wij zijn van mening dat het absoluut de moeite waard zijn om te proberen.

Buiten het restaurant kunt u bij Ciao Ciao ook gerechten bestellen, u kunt dit afhalen, maar ook laten bezorgen. Via de website’s van Deliveroo en Uber Eats kunt u onze gerechten bestellen.

Het is tevens mogelijk om Ciao Ciao af te huren om in een besloten gezelschap te proeven van de Italiaanse sfeer en gerechten.​ De ruimte is geschikt voor tenminste 15 en maximaal 50 personen. In de zomer is het mogelijk om het terras erbij te betrekken.Neem contact met ons op als u specifieke vragen heeft over de mogelijkheden. Dit kan zowel telefonisch via (010) – 265 50 45, via de mail: info@elgarhof-bezorgdienst.nl of via het contactformulier.